Search This Blog

Tuesday, August 2, 2011

Hoopis midagi muud

Üldiselt on mul kalduvus ronida igale poole ainult selleks, et mõni huvitav pilt saada, olgu siis ohtlik või mitte. Kahjuks polnud küll ainult normaalselt pildistajat käepärast. Väike piltlik ülevaade vahepeal möödunud ajast - max projektist - hooldusniitmisest.


Rohkem kõikuvat vahitorni ma küll veel näinud pole, mis inimest ka kannaks. Tublist peenikesest roovitisest ja koonerdatud toestusega hütike kõikus üles jõudes üsna agaralt, aga vaade sealt tasus ära ronimist. Mõne mitteliikuva pildi sain ka kätte:





Järgmine kord ronin statiiviga ja liikuva-pildimasinaga hütti sisse, saagu mis saab.
 

4 comments:

  1. Kas esimesel pildil silmapiiril on Lätimaa? Tunnistan, et ma kardan selliseid kõikuvaid torne.

    Enno

    ReplyDelete
  2. Uuurisin isegi nüüd veidi kaarti. Esimene pilt on tehtud vanamõisast vaatega luha peale ning silmapiirile peaks jääma Haanja / Luutsniku. Kuigi Lätimaa Korneti mäed on isegi palju lähemal, jäävad need luhasoost pigem lõuna suunas, kuivõrd kagusse / itta.
    Kusjuures torn oli täiesti heas konditsioonis, mädanenud polnud konkreetselt mitte ükski detail, vaid koostekvaliteet oli nigelapoolne.

    ReplyDelete
  3. Oih, hoopis Luutsniku / Savioru suunas :). Haanja jääb luhasoost pigem kirdesse.

    ReplyDelete
  4. Ega see loodus tühja kohta ei jäta: kaskede read kraavide äärtes on päris kenad vaadata. Kui kraavid kinni kasvavad, siis muidugi heinamaade kvaliteet on küsitav.

    Enno

    ReplyDelete