Search This Blog

Friday, September 16, 2011

Sünnipäev hingega

Naljakas, aga samas väga tore ning asjalik oli veeta suur osa sünnipäevast hingelist tööd tehes - maal müüri ladudes. 
Esialgne korsten, laotud ilmselt ca 10a tagasi.
Ja ühel ilusal päeval laoti sinna lihtsalt 105 kivi otsa:


Kohe näha, milline osa kelle tehtud on :). Ekstreemne on kuidagi mõtiskleda, et kuni 15a tagasi laoti viimane kivi sellesse korstnasse... Tegemist tavalise 1 kivi korstnaga (5 kivi reas), homme peaks jõudma esimeste sarikateni ja alles siis läheb huvitavaks. Jah, kuigi päeva norm on 10 rida korstna puhul, tuleb ajanappuses ning kvaliteedi lõdvema kontrolli puhul siiski rohkem laduda - täna siis 21 kokku, lõpetatud sai vihmas ja kottpimeduses.

4 comments:

  1. Kas see on laut Vörus? Kui ja, siis mis on kavas selle hoonega? Aare ja mina tegime vundamendi ja ladusime seinad sel hoonel nimelt.

    ReplyDelete
  2. Aarele ja Tarmole - mäletan seda aega... (fotod nurgakivi panekust olemas). Püüame jätkata sealt, kus pooleli jäänud... Ene

    ReplyDelete
  3. Jah, sellest on tõesti fotod olemas. Ja isegi mina mäletan selle ehituse aega veel. Tänasel päeval üritame ära lõpetada pooleli jäänud korstna ning laele tuleb soojustus.

    ReplyDelete
  4. Kui ma õigesti mäletan, siis vanaisa tegi seda korstnat hilissügisel ja külmetas ennast haigeks. Seda ütles ema telefonis. Aastat kahjuks ei mäleta, aga ema suutis telefonis veel rääkida.

    Enno

    ReplyDelete