Search This Blog

Monday, May 9, 2011

Põranda plaatimine

Parem hilja kui mitte kunagi.
Sain ma siiski lõpuks ka aega teha midagi sellist, mida siia üles panna.

Niisiis on mõnedel üksikutel vabadel hetkedel plaanis natuke remontida oma WC'd ka. Plaanis on ainult viimistluslikud muudatused: uus põrand, seinad ära värvida, lagi, uued kapid, riiulid jne.
Kõige suurema muutuse on tänaseks läbi kogenud põrand. Kahjuks mul aga pole vanast põrandast pilte, oli ta suhteliselt masendav 20 x 20 igivana mattroheline klinkerplaat ja muud väga midagi. Need sai osaliselt välja lõhutud ja ära täidetud täiteseguga. Hiljem tasandussegu kiht peale, kahjuks pole jällegi pilte (vist) nendest protseduuridest ja olukorrast põrandal. Küll aga, et päris igavana ei tunduks see uudis, et ma midagi teen ka, lisan mõned värsked pildid, alustuseks reede õhtusest plaatimisest:
Õppisime jah koolis plaatimist, aga see on ikka töö omaette. Võrgu küljes olevad kivikesed on pandud küll kavalalt äärtest jooksma nii, et kokku pannes jätkamiskohti ei avastagi. Kuid nii väikse pinna peal ei hakka mitte miski normaalselt jooksma ja lõppkokkuvõttes oli mul hunnik kive ja tippisin neid vahedesse, mis liiga suureks jäid.
Nii palju jäi materjali järgi - hunnik erineva kujuga kivikesi.

Ja siis täna õhtul sai veel üle ka vuugitud:


Ning lõpptulemus jäi selline (vajab veel pisut pesu):

Üldiselt, kui kõik asjaolud soosivad, peaks hakkama siia tekkima ka lähiajal ehk midagi huvitavat suvilast.
Tundub, et suvi surub niivõrd end peale, et need woodcarving objektid tuleb ka ajutiselt suvepuhkusele saata seniks, kuni pikemalt vaba aega tekib. Küll aga on mul näiteks vaja midagi tõeliselt praktilist valmis teha, mida alustasin eelmise aasta septembris, sellest aga ehk juba järgmises postituses, tänaseks aitab :).
Kui midagi vähegi huvitavat ja põnevat kuskil mujal teen, üritan ka siia ikka kirja panna :).

2 comments:

  1. Päris kena põrand. Peaks ka Tarmole lingi saatma.

    ReplyDelete
  2. Miks mitte!
    Väga looduslik näeb välja, harjumatu kohe.

    ReplyDelete