Search This Blog

Thursday, March 31, 2011

Koera jätk

Kaua-kaua pole midagi siia taas üles pannud. Tihtipeale on selliste töömahukate asjadega nii, et natuke aega peab vaatama lihtsalt asjast mööda, et huvi ja tahe jälle tekiks :). Ja siis mõned päevad lihtsalt iga kandi pealt asja vaatama, kuidas ta tundub - kuidas edasi liikuda. Tegelikult lähebki enamus aega mõtlemisele ja jälgimisele, joonistamisele ja kustutamisele.
Igatahes... plärast piltideni:
Vasakust küljest vaade alustuseks. Kaugelt vaadates  polekski ma nagu midagi teinud. Palju aega on kulunud lihvimisele ja kui aus olla, siis läks teoreetilistes mõõtudes ja reaalsuses midagi viltu ja Pitsu tahtis pidevalt ühte jalga maast üleval hoida nagu...teeks midagi... Ja sestap lihvisin kaua-kaua käppasid.
Paremalt poolt aga sain lõpuks ära märgitud kõrva (ja ühtlasi avamisluugi) koha.









 See on lihtsalt tore pilt. Üritasin ka silmad teha ja veidi reljeefsusega tuua neid rohkem esile. Aga läks vastupidi vist...









 Ja need pole mitte kanamunaalused vaid kõrvad. Õigemini parempoolne peaks õige olema. Vasakpoolse ebasobivusest sain aru alles siis, kui seda põhidetailiga sobitama hakkasin, aga jätsin ka pildi peale siiski. Ähk läheb tarvis.

Äkki tahab keegi seda kõrva endale? Võin vabalt ära kinkida ;).


Lihtsalt panen üles ka näilise detailide koosluse.

Enam pikemalt ei anna kirjutada ühest kõrva tegemisest vist.
Aga varsti võtan uuesti trikikarikatuuri, mis ootab oma aega ja lambi ette, kui mõni hea idee mind kunagi peaks tabama. Üks järgmise projekti idee mind tabas kell pool 4 öösel, aga enne ei hakka seda avaldama, kui eelmised tööd tehtud.

No comments:

Post a Comment