Search This Blog

Wednesday, March 23, 2011

Lamp

Tegelikult polegi suutnud metsikuid töösaavutusi teha, aga märgin siia lihtsalt ära, et keetsin täna mõningaid pilpaid juurde:
Eelmise laariga tehtud liistud on vormist väljas ja hoiavad ilusti oma kuju.


Ja siis üritasin ühtlasi keeta ka trikikarikatuuri:
Sellega läks aga selles mõttes pisut nihu, et oleks pidanud varustama ennast vähe tugevamate kruustangidega eelnevalt. Naljalt sellist asja kokku ei pressi - ehk võinuks ka lihtsalt kauem keeta, kuid ega see lihtne asi olema saa. Ilmselt, kui katse peaks õnnestuma, üritan sinna midagi ilusat sisse keerata, mitte tavapärast naela / pliiatsit vms, aga eks näis.

4 comments:

  1. Mis puitu kasutasid triki proovimiseks? Pole puiduliikide määramises jms just kõige osavam veel, kuid vaadates paistab, et surutav osa on lülipuit. Mis teadagi on tugevam.
    Seega polnudki äkki kruustangid nii nõrgad vaid puiduvalik vale.

    ReplyDelete
  2. Jah, pigem võib seda tõesti lülipuiduks pidada. Järgmisel katsel valmistun põhjalikumalt, töötlen valmis mitu erinevat eksemplari. Ka kruustangid polnud teab mis jõuõlaga, samuti oleneb ka tõenäoliselt keetmisajast.

    ReplyDelete
  3. Üks eksemplar tee okaspuiduga.

    ReplyDelete
  4. Just. Pisut kiirelt ja optimistlikult hakkasin peale sellega, kuid eks ta katsetamise asi olegi. Üritan lähiajal kindlasti uuesti proovida.
    Aitäh kommenteerimast! :)

    ReplyDelete