Search This Blog

Monday, March 28, 2011

Kutsu

Vähemalt mulle tundub, et see loom hakkab juba enam-vähem kuju võtma. Kui enne mõne tahu pealt nägid mõned inimesed siga, siis nüüd peaks juba märksa rohkem isikuid olema arvamusel, et see on siiski kõrvadeta koer.
Alustasin täna teise külje tegemisega.


Kõrvadega on aga selline plaan, et ühe (või mõlema) lontis kõrva alla tahaks puurida suurt auku, kust oleks võimalik rahakassast raha kätte saada (et ei peaks iga kord kätte saades katki lõhkuma ja uut koera tegema hakkama). Ja kui juba lubamiseks läks, siis oli veel plaanis ära katsetada selle projekti peal karvase pinna peiteldamine. Aga no eks näis, kuidas need ilmselgelt ülejõu käivad ideed realistlikult teostada annab.
Samas tundub ka kutsu ise kuidagi kandiline veel. Jagage lahkelt soovitusi, milline näeb üks täiesti tavaline semi-ümar Pitsu välja Teie meelest :).

Kui nüüd rääkida teistest pooleli olevatest asjadest, siis lambi jaoks sain täna (kuna Bauhausi vend suutis pehmeks rääkida) üksiku kokkupandava spets šokli koos keermetoruga ühenduse jaoks, kuhu tuleb ilmselt soojuse- ja valgustegurite tõttu säästupirn ja lülitiga pistikujuhe. Tegelikult lihtsaimast lihtsaim, vaja ainult lego kokku panna. Kupliga üritan ka edasi minna, kui tekib ideid, kuidas seda keerulisemaks ja kasutuse mõttes paindlikumaks muuta.


Trikikarikatuuriga hetkel ei toimu midagi. Kui garaazist kruvin lahti vängemad kruustangid, siis läheb pressimiseks. See nõuab ka muidugi pikemaajalist keetmist enne ja terveks selleks mölluks on vaja lihtsalt aega.

Mõtlesin, et kui kunagi tubliks hakkan, siis koondan kokku pildid oma varasematest töödest - need ei piirdu sugugi ainult puunikerdustega. Aga täna ma vast veel tubli ei kavatse olla.

(TEGEIKULT PIDI SEE POSTITUS JUBA EILE ILMUMA, AGA BLOGSPOT OLI MAAS)

No comments:

Post a Comment